Referenties

Eveline is een topexpert in haar vak. Professioneel en bijzonder gedreven biedt ze een optimale service vanuit haar degelijke kennis. Maar waar het voor anderen stopt gaat het voor Eveline verder. Ze staat naast je met hart en ziel, met raad en daad, met tijd ! Niets is haar te veel gevraagd. Altijd kan je op haar rekenen. Naast mijn accountant is ze ook mijn beste raadgever bij al mijn grote en kleine vragen rond mijn zaak. Eveline leeft met je mee. Dat voel je. En dat maakt het verschil ! Dankjewel, Eveline !

Consulente

Eveline heeft me zeer goed geholpen en bijgestaan bij de opstart van mijn zaak.
Ik kan er altijd terecht voor vragen of problemen. Enkele keren per jaar zitten we samen om mijn cijfers te bespreken en geeft ze advies voor het verder uitbouwen van mijn zaak.
En dit in begrijpbare taal. Ze maakte ook al enkele keren een zeer degelijk haalbaarheidsplan naar aanleiding van mijn geplande investeringen.

Tuinaannemer

Ik nam de beslissing om als zelfstandige te starten. Ik was zeer gedreven om van start te gaan in hetgeen ik goed ben, namelijk mijn werk. Maar het papierwerk, hier zag ik immens tegenop en kende ik niets van. Gelukkig kon Eveline me hierin goed wegwijs maken en stond ze mij bij met raad en daad. Na het opmaken van mijn cijfers krijg ik telkens een persoonlijke toelichting.

Aannemer

Eveline geeft zeer gericht en duidelijk advies, specifiek voor onze situatie. Op die manier zie ik wél nog de bomen door het bos. Ze hanteert steeds een stipte en professionele aanpak.

Machinebouwer

Eveline ondersteunde mij tijdens de opstart als zelfstandige. Als leek op het gebied van boekhouden en fiscaliteit kon ik bij haar terecht voor een degelijke uitleg in begrijpbare taal. Ze zorgde voor een begeleiding op maat van mijn bedrijf. Ik doe graag beroep op de uitgebreide kennis en nauwgezette opvolging dat Eveline voor de dag legt.

Aannemer dakwerken